2017年4月12日星期三

【寰宇家庭 迪士尼美語世界】Event體驗Workshop

想不到囡囡已經1齡大,時間都係過得好快,開始要幫她準備參加playgroup。
好開心【寰宇家庭 迪士尼美語世界】挑選咗我同囡囡參加他們的Blogger Event體驗Workshop。

到場看到好多參加小朋友的名牌,看到Helia名嗎?

寰宇家庭是迪士尼美語世界的英語學習公司,利用Disney’s World of English產品幫助非英語小朋友學習英文,透過聆聽,觀看,玩樂及閱讀令他們像自己的母語一樣。

有兩個好大的Mickey同Minnie公仔,囡囡立即走到面前。

放咗1套迪士尼美語世界的英語學習系列,有好多英文書同CD,如果Helia家有1套就好了。
場地放上他們的玩具教材,好colorful。

當日邀請美語姐姐同小朋友玩同一起學英文。所有小朋友坐定定一起唱歌,跳舞同玩遊戲。

看見囡囡玩得好開心,不停笑。她開心到美語姐姐唱歌時走到她面前專心看她,我覺得囡囡已經愛上咗英文。

1.5小時過得好快,大會準備少食同飲料。

每個小朋友走時寰宇家庭送上禮品給Helia,包括有Mickey ABC學習卡,米奇美妮布偶,多功能便攜袋向米奇巨型圖書連金裝CD。

多謝寰宇家庭令囡囡有一個開心的playgroup同豐富的禮物。